RETUR & REKLAMATION

30 dagars öppetköp

GRATIS LEVERANS

Ordrar över 600,00kr

ETT ÅRS GARANTI

Alla produkter ingår

SÄKER SHOPPING

Data är alltid skyddad

Retur & Reklamation Inom 30 dagar

jeulia stone

Vad är Jeulias® stenar?

Jeulia® Stone är ett utmärkt alternativ till naturliga ädelstenar, eftersom de är mer reptåliga för slitage. Till skillnad från naturliga ädelstenar utvecklades Jeulia® Stone för att vara mer hållbara för att skydda vår miljö.

Varför väljer du oss?

jeulia stone

Mäter imponerande 9 av 10 möjliga på skalan av mineralhårdhet. Med rätt vård och rengöring kan dina Jeulia Stenar vara uppskattad för hela liv. Våra egna stenar är handskuren och fasetterad och lyser briljant och kan ge dig en vacker gnistrande med ljus och levande färg. Det kan också skapas i färglös form, som vi använder i våra smycken för att simulera den fantastiska elden och glansen av en naturlig diamant. Vi är även stolta över att du inte kommer att hitta ett bättre alternativ på marknaden som har samma kvalitet som Jeulia Stenar. Vårt åtagande är att undvika att lägga mer belastning på våra naturresurser.

jeulia stone

Vår tradition är att erbjuda de finaste simulanterna i världen, vi erbjuder även snygga färgade stenar. Genom att filtrera från stenfärger, vi erbjuder dig även möjlighet att välja smycken med färgade stenar.

VITDIAMANT FÄRGSTEN

Jeulias -stenar vitdiamanter har samma briljans och hållbarhet som en naturlig diamant. I århundraden har diamanter prydast av kvinnor och män och betraktades som en symbol för evigt kärlek. Idag är diamanter fortfarande den mest värdefulla stenen i världen, vilket är förknippades med kändisar och royalties.

SAFIRBLÅ STEN

Safirblå Jeulia® -stenar delar samma konnotationer som äkta safirer. Safir har långa relationer till tro och renhet, ett hjälpmedel till kommunikation, insikt och inspiration. De gamla trodde att safirer kan hjälpa dem att förutsäga framtiden.

RUBY RÖD STEN

Ruby Red Jeulia -stenar bär samma kärlek och skönhet som en riktig rubin. Ruby är känt för att skydda sin bärare från olycka och sjukdom, som en gåva är rubin en symbol för vänskap och kärlek, den är också Jeulias födelsesten.

SMARAGD GRÖNFÄRGAD STEN

Smaragdgröna grönfärgad stenar har samma nyans och mättnad som en exklusive smaragd, den är mer hållbara än de andra exklusiva smaragda stenar. Smaragd symboliserar människors hälsa tillsammans med olika andra helande förmågor. Det är känt för att ge inblick i framtiden. Smaragd är också tänkt att ge visdom till människor och är den traditionella födelsestenen för maj.

FANTASTISK GUL FÄRGSTEN

Fantastiks guld färgsten från Jeulia -stenar beundras för den kanariska hy som de visar. En fin gul ädelsten sägs öppna sinnet för nya tankar och balansera otålighet och rastlöshet. Det är tänkt att främja optimism.

CHAMPAGNE FÄRGAD STEN

Champagne Jeulia® -stenar uppvisar ett rikt och gyllene utseende som kan vara väldigt fascinerande. Cognac och chokladfärgade diamanter har ökat i popularitet under de senaste åren, för att vi letar efter ett icke-traditionella alternativ till den färglösa motsvarigheten.

FANTASTISK ROSA FÄRGSTEN

Fantastisk rosa Jeulia® -stenar är lika lysande och hisnande som de andra liknande stenar. En rosa ädelsten är känd som "mild kärlekens" sten, den ger fred och lugn i relationer mellan människor. Det är utmärkt för att läka känslomässiga sår, ta bort negativitet och återställa harmoni efter konfliktet.

AMETYST LILA FÄRGAD STEN

Ametistlila Jeulia® -stenar har levande i färgen och har samma betydelse som den naturliga varianten. Ametyst kan lugna dina känslor, uppmuntrar till klarhet i tankarna och hjälper till att uppnå ett begränsad visdom. Det är också den traditionella födelsestenen för februari.

CHOKLAD-FÄRGAD STEN

Chokladfärdgad Jeulia -stenar är en tjusig diamantfärg som har blivit populär under de senaste åren. Vår chokladfärgade diamanter är stabiliserande, stödjande stenar med mild energi som hjälper dig att integrera dina känslor och upplevelser för att skapa ett balanserat liv.

VATTENMELONFÄRGAD STEN

Vattenmelondärgad Jeulia -stenar visar ett extremt levande färgområde från ljusrosa till ljusgrönt. Färgskiftet på vattenmelonfärgad sten är fantastiskt, det är en mycket kraftfull hjärtsten som kan lugna dina djupa känslor.

SYNTETISKA OPALSTEN

Syntetiska opal Jeulia®-stenar är kända för att visa upp ett levande färgspel, vilket har jämförts med galaxen, ett regnbåge och fyrverkerier. Som födelsestenen i oktober anses de vara en kraftfull sten som kan framkalla mystiska visioner och förbättrad kreativitet. Vår ädelstenar är vackra, värdefulla och fina.

MOISSANITSTEN

Moissanit Jeulia® -stenar är kreativa med minimala miljöpåverkan. Moissanitkristallen består av kolbana och silikoner som är extremt motståndskraftig mot repor, filningars och sönderfall.

SYNTETISK TURKOSSSTEN

Turkos Jeulia-stenar är ett ogenomskinligt, med blå-till-grönt mineraler. Turkos är den traditionella födelsestenen för december månaden. Den sägs ge lycka till bäraren och läka människor från problem med tänder, lungor, hals och depression. Det tar fram kreativitet och andlighet hos bäraren.

MÅNSTEN

Jeulias måstestenar visar en pärlande och opaliserande schiller. Det är en födelsesten för juni, tillsammans med pärla och alexandrit. Månstenar kan hjälpa dig med att lugna dina nervösa och oroliga tankar. Dessa svala mjölkliga födelsestenar är också kända för att indikera blygsamhet och kyskhet.