RETUR & REKLAMATION

30 dagars öppetköp

GRATIS LEVERANS

Ordrar över 660,00kr

ETT ÅRS GARANTI

Alla produkter ingår

SÄKER SHOPPING

Data är alltid skyddad

Retur & Reklamation Inom 30 dagar
Varumärkeshistoria
Med Jeulia är smycken mer än ett tillbehör - det representerar något mycket större. Genom smycken har vi förmågan att inte bara anpassa en look, utan också väcka känslor och skapa minnen. Detta är själva mentaliteten Jeulia bygger på; vi skapar förstklassiga, hantverksmässiga smycken som förkroppsligar både vem du är och vad du står för.
"15 steg behandlar 100% handgjorda smycken"
Varje vackert verk är designat och handgjort i vår toppmoderna studio med huvudkontor i Hongkong, skräddarsytt för att vara lika unikt och autentiskt som du är. Sann hantverkare kommer från omtänksamma händer - inte från ett löpande band - varför vår workshop alltid sätter kvalitet och viktigare - du - först.
"Så du kan fira dig själv"
På grund av vårt skräddarsydda tillvägagångssätt är varje design skräddarsydd för att framkalla en känslomässig koppling samtidigt som den säkerställer att den är en riktig representation av den som bär den. Från tidlösa och traditionella till djärva och moderna, vi erbjuder otaliga smyckealternativ till en tillgänglig prispunkt för att möta alla behov och smak.
Miljövänligt Material Av Hög Kvalitet
Dessutom är vi extremt stolta över vårt hantverk och som sådan är användningen av miljömedvetna material lika viktig som slutprodukten. Oavsett om det är ett förlovningsband eller en cocktailring, är varje Jeulia -bit noggrant utvecklad från början till slut så att du kan känna dig trygg i ditt köp.
Vårt Uppdrag
Vårt begåvade team av designers och hantverkare arbetar tillsammans för att väcka varje skapelse till liv - från våra hjärtan till dina, vi lovar att fortsätta skapa smyckenkollektioner som överskrider vardagen till ett speciellt tillfälle som konkurrerar med andra märken på marknaden.
Med Jeulia är smycken mer än ett tillbehör - det är förkroppsligandet av vår passion, vår kärlek och i slutändan vår gåva till dig.