RETUR & REKLAMATION

30 dagars öppetköp

GRATIS LEVERANS

Ordrar över 660,00kr

ETT ÅRS GARANTI

Alla produkter ingår

SÄKER SHOPPING

Data är alltid skyddad

Retur & Reklamation Inom 30 dagar

Du älskar din vackra bling - lär dig hur du tar hand om den med den här praktiska guiden för ringunderhåll.

Ta Av Den.

Tro det eller ej, att ta hand om din ring ibland innebär att du tar av den, särskilt under följande aktiviteter:

 • Sport: Att hålla en tennisracket hårt är särskilt inte bra för en ring med stenar som går hela vägen-särskilt om du är vänsterhänt. När det gäller att ta din ring till gymmet kan det vara farligt att lyfta vikter med den på. Du vill inte ha en tung hantel som tar kontakt med din sten.
 • Trädgårdsskötsel: Det är möjligt att flisa dina stenar eller slå loss inställningarna medan du utför tungt gårdsarbete.
 • Rengöring av hus: Det är en bra idé att inte bära ringen medan du diskar: hårda kemiska tvålar eller rengöringsmedel kan smutsa ringen. När det gäller personlig fotoring är det en bra idé att ta av den medan du tvättar händer.

Säkert förvar.

 • Om du tar bort din ring för att göra aktiviteterna ovan, se till att du har en säker - och minnesvärd - plats att lägga den på.
 • Håll den fri från lotion, solskyddsmedel och parfym. Dessa produkter kan ta upp din ring- det är en bra idé att ta av den innan du applicerar produkten.
 • Dessa produkter kan gunk upp din diamant och till och med etsa färgade ädelstenar. Det är en bra idé att ta av ringen innan du sätter på dig dessa saker.
 • Kontrollera din inställning regelbundet.
 • De flesta juvelerare rekommenderar att du kontrollerar din inställning var sjätte månad för att se till att ingenting har lossnat.
 • SIMMA INTE I OCEANEN MEDAN DU BÄR DIN RING!Kallt vatten kan krympa fingrarna precis tillräckligt för att lossa ringen från fingret, och om du tappar den i det djupblå havet ser du det inte igen.
 • Var försiktig i köket. Kakdeg, kalkonbröd, en bit ... det är bra att blanda med fingrarna. Men dessa livsmedel kan lämna en film på din ring och verkligen påverka dess lyster.
 • Bär inte smycken i pooler och spa - Klorerat vatten kan reagera med metaller som finns i smycken och orsaka färgförändringar och till och med strukturella skador. Som ett resultat är det en bra idé att ta bort smycken innan du går in i poolen eller spaet.
 • Ta bort dina smycken innan du badar - Ta bort alla smycken innan du duschar eller rengör. Tvål kan få en film att bildas, vilket gör att den verkar tråkig och jolleseglare. Genom att förhindra bildandet av denna film minskar du omedelbart servicen.

Håll det rent.

De flesta juvelerare rengör din ring utan kostnad, så dra nytta av denna artighet. Om du inte har tid att komma till smyckesbutiken finns det några sätt att rengöra ringen hemma.

JEULIA föreslår att du använder ett skonsamt diskmedel för att rengöra ansamling av lotion från botten av fästet. Skrubba helt enkelt toppen och botten med en mjuk tandborste och skölj flera gånger i varmt vatten. För extra glans, blötlägg din ring i en liten skål med ammoniak utspädd med tre gånger mängden vatten och borsta försiktigt överdelen och botten av fästet med en mjuk tandborste. Doppa ringen i lösningen igen, skölj sedan i varmt vatten flera gånger för att vara säker på att få bort hela lösningen. Du kan sätta ringen på en mjuk handduk för att torka eller klappa den försiktigt.

OBS: OM DU GÖR DETTA ÖVER ETT ÖPPET AVLADNING, ANVÄND EN SIL!